разработка на уеб сайт

Помагаме Ви да трансформирате Вашето онлайн присъствие! От персонализиран дизайн и разработка до оптимизация и поддръжка, нашият екип от квалифицирани професионалисти е посветен на създаването на запомнящ се, удобен за потребителя, уебсайт, който води до резултати за Вашия бизнес. С нашия изчерпателен пакет от услуги улесняваме стартирането и управлението на Вашия WordPress сайт. 

разработка на уебсайт

Помагаме Ви да трансформирате Вашето онлайн присъствие! От персонализиран дизайн и разработка до оптимизация и поддръжка, нашият екип от квалифицирани професионалисти е посветен на създаването на запомнящ се, удобен за потребителя, уебсайт, който води до резултати за Вашия бизнес. С нашия изчерпателен пакет от услуги улесняваме стартирането и управлението на Вашия WordPress сайт. 

Дизайн и разработка на WordPress сайт

От персонализиране на външния вид и функционалност на сайта,както.и оптимизиране на неговото представяне до гарантиране на сигурността. С фокус върху потребителското изживяване и бизнес целите, дизайнът и разработката на сайт на WordPress може да помогне на бизнесите да създадат професионално, ангажиращо и ефективно онлайн присъствие.

WordPress хостинг

С WordPress хостинг собствениците на уебсайтове могат да се насладят на по-бързо време за зареждане, подобрено представяне на сайта и по-голяма надеждност, като същевременно се възползват от лекотата на използване и гъвкавостта на платформата WordPress.

Персонализиране и разработване на тема на WordPress

Персонализирането и разработването на тема на WordPress е услуга, която включва приспособяване на външния вид и функционалността на уебсайт на WordPress, за да отговори на уникалните нужди на потребителя. Независимо дали става въпрос за модифициране на съществуваща тема или създаване на персонализирана тема от нулата, тази услуга може да помогне за създаването на визуално привлекателен и изключително функционален уебсайт, който да бъде в съответствие с идентичността на бизнеса и целите му. 

Разработка на WordPress плъгини

Разработката на плъгини за WordPress е услуга, която включва създаване на персонализирани софтуерни модули за сайтове на WordPress. Тези модули са предназначени да подобрят функционалността на уебсайта и могат да се използват за добавяне на нови функции, оптимизиране на ефективността и подобряване на потребителското изживяване. Чрез разработването на персонализирани плъгини, WordPress сайта Ви може да бъде приспособен към уникалните нужди на Вашия бизнес. 

Услуги за миграция на WordPress

Услугите за миграция на WordPress се отнасят до процеса на преместване на съществуващ сайт на WordPress от един хостинг доставчик или сървър на друг. Това може да включва прехвърляне на всички файлове, бази данни и други данни на сайта на новото местоположение, както и конфигуриране на сайта да работи правилно на новия сървър. Услугите за миграция на WordPress могат да помогнат на фирмите и физическите лица да избегнат главоболията и потенциалните проблеми, които могат да възникнат при опит за преместване на уебсайт сами, осигурявайки плавен и безпроблемен преход към новата хостинг среда.

Поддръжка на WordPress уебсайтове

Поддръжката на уебсайтове на WordPress е услуга, която осигурява текущо управление и поддръжка на вашия WordPress уебсайт. Той включва задачи като софтуерни актуализации, редовно архивиране, проверки на сигурността, отстраняване на неизправности и корекции на грешки, за да се гарантира, че вашият сайт работи гладко и сигурно. Тази услуга ви помага да избегнете потенциални проблеми, да подобрите ефективността на сайта, както и да се съсредоточите върху бизнеса си, а не върху управлението на уебсайта.

Оптимизация на WordPress

Оптимизацията на WordPress е услуга, която помага за подобряване на производителността и скоростта на уебсайтовете на WordPress. Това включва оптимизиране на съдържанието, изображенията и кода на уебсайта, както и конфигуриране на кеширане, компресиране и други настройки за подобряване на производителността. Целта е да се създаде по-бърз и по-отзивчив уебсайт, който осигурява по-добро потребителско изживяване и подобрява класирането в търсачките. Услугите за оптимизация на WordPress може също да включват мерки за сигурност и резервно копие, за да се гарантира, че уебсайтът остава безопасен и защитен.

Разработка и интеграция на електронна търговия на WordPress

Разработката и интегрирането на електронната търговия на WordPress е услуга, която включва създаване и настройване на онлайн магазин с помощта на платформата WordPress. Това включва проектиране и персонализиране на уебсайта, добавяне на функционалност за електронна търговия като колички за пазаруване, платежни портали и продуктови каталози. Услугата също така включва интегриране на онлайн магазина с други инструменти и услуги на трети страни за подобряване на потребителското изживяване и рационализиране на бизнес операциите. Целта е да се създаде безпроблемен и сигурен уебсайт за електронна търговия, който привлича клиенти и стимулира продажбите. Услугите за разработка и интегриране на електронната търговия на WordPress може също да включват текуща поддръжка, поддръжка и оптимизация, за да се гарантира, че уебсайтът остава актуален и работи в най-добрия си вид.

WordPress SEO услуги

SEO услугите на WordPress включват оптимизиране на уебсайт на WordPress, за да се подобри неговата видимост и класиране в страниците с резултати от търсачките (SERP). Това включва провеждане на проучване на ключови думи, оптимизиране на съдържанието на уебсайта, подобряване на структурата и навигацията на уебсайта и конфигуриране на добавки и инструменти за подобряване на ефективността на уебсайта. Услугата също така включва внедряване на on-page и off-page SEO техники като изграждане на връзки, интегриране на социални медии и маркетингови стратегии за съдържание за подобряване на авторитета и видимостта на уебсайта. Целта е да се увеличи органичният трафик към уебсайта, да се привлекат повече посетители и да се генерират повече потенциални клиенти и продажби. SEO услугите на WordPress могат също да включват текущ мониторинг, докладване и оптимизация, за да се гарантира, че уебсайтът остава на върха на класирането в търсачките и се адаптира към променящите се алгоритми и тенденции в търсенето.

Услуги за сигурност и back up на WordPress

Услугите за сигурност и архивиране на WordPress включват защита на уебсайт на WordPress от заплахи за сигурността и загуба на данни. Това включва прилагане на мерки за сигурност като защитни стени, сканиране на злонамерен софтуер и системи за откриване на проникване, както и настройка на редовно архивиране, за да се гарантира, че данните могат да бъдат възстановени в случай на бедствие. Услугата също така включва прилагане на най-добри практики за сигурност, като актуализиране на софтуер и плъгини, използване на силни пароли и ограничаване на потребителския достъп. Целта е да се гарантира, че уебсайтът остава сигурен и защитен от кибератаки и други заплахи за сигурността. Услугите за сигурност и архивиране на WordPress може също да включват текущо наблюдение, докладване и оптимизиране, за да се гарантира, че уебсайтът остава защитен и се адаптира към нови заплахи и уязвимости за сигурността.