Нашите

клиенти

Методите ни на работа често са също толкова нестандартни, колкото бизнесите на нашите клиенти. Общото между тях е, че когато се сработим добре, резултатите винаги са успешни.
Работили сме с хотели, ресторанти, каменна кариера, вносители на професионални почистващи препарати, дизайнери на рокли, асфалтополагаща фирма, аптека, туристически бизнес, фармацевтична компания и… списъкът наистина е дълъг.

Нашите

клиенти

Методите ни на работа често са също толкова нестандартни, колкото бизнесите на нашите клиенти. Общото между тях е, че когато се сработим добре, резултатите винаги са успешни.

Работили сме с хотели, ресторанти, каменна кариера, вносители на професионални почистващи препарати, дизайнери на рокли, асфалтополагаща фирма, аптека, туристически бизнес, фармацевтична компания и… списъкът наистина е дълъг.

СПА ХОТЕЛ “ДВОРЕЦА”

Луксозен 5-звезден хотел в гр. Велинград. Хотелът е с богата 70-годишна история и целогодишно привлича гости от цял свят. Когато започнахме да работим заедно, от хотела решиха да се възползват от пълния набор услуги на Carrot Solutions. Веднага разрешихме критични проблеми в локалното SEO, поради които се губеха клиенти. Създадохме нова бранд идентичност, нов уебсайт и нова система за резервации. Заснехме изцяло интериора и екстериора на хотела. Направихме рекламни снимки, банери, билборди, ТВ реклами и онлайн видеа. Активно започнахме да рекламираме в Гугъл и Фейсбук. В резултат на което, резервациите в хотела се увеличиха с 56% на годишна база. Допълнително, успяхме да увеличим резервациите през вътрешни канали (сайт, телефон, Фейсбук) и да намалим значително разходите през външни канали (booking.com/туроператори).

КАРАТ-С

Автобусна компания с 30 годишен опит в бранша. В тази сфера, повечето автобусни компании оперират спрямо остарели принципи и не се възползват от силните страни на онлайн моделите на работа. КАРАТ-С е първият клиент на агенцията ни, с който продължаваме да работим и да се радваме на взаимни успехи. За 5 години работа, успяхме да увеличим продажбите през сайта с 11 000%. Чрез оптимизиране и автоматизиране на процесите на работа, успяхме да намалим разходите за персонал и да улесним цялостния процес.
Постигнахме това чрез изработване на изцяло нова софтуерна система за онлайн резервации, нов уебсайт, множество дата анализи и рекламни кампании

АПТЕКА EMED

Слогънът на eMed.bg е “Аптеката на бъдещето” и хората от екипа им напълно са го заслужили. eMed предлага експресна доставка в рамките на 2 часа, избор на дата и час на доставка, обслужва всички поръчки с електромобил, а самите поръчки пристигат в биоразградими торбички. Допълнително предлагат онлайн консултация с фармацевт и изготвяне на мед. досие на пациента.За тях направихме модерен уебсайт, цялостна маркетинг стратегия, изготвихме бранд идентичност, брандирахме аптеката им, заснехме видео реклами и продуктова фотография.

CITYLINES

Иновативна система позволяваща на пътниците лесно и бързо да купят най-изгодния и удобен за тях билет за пътуване. CITYLINES позволява лесно сравнение на цени, превозвачи и времетраене на пътуването за автобусни и самолетни билети в цял свят. Работата на Carrot Solutions включва цялостно изграждане и интегриране на системата, брандиране на офиси и обучение на персонал. На този етап, проектът е B2B, с планове в близко бъдеще да включи и B2C.

РЕСТОРАНТ PORTO GRECO

Средиземноморски ресторант в гр. Пловдив. Започнахме работа върху този проект непосредствено преди началото на Ковид пандемията. Работата ни заедно продължи през няколко локдауна, които бяха изключително тежки за целия ресторантьорски бизнес. Заснехме цялото им меню, рекламни снимки, заснехме видео реклами, направихме графичен дизайн на нови менюта, билборди в Пловдив, банери, нагласихме локалното SEO, PPC, поддържахме социалните им профили.

HELENA RESORT

Най-големият 5-звезден комлекс в Слънчев бряг. Съчетава лукс, природа и арт в 55  000 кв.м. на първа линия на морето.Започнахме работа заедно непосредствено преди началото на летния сезон, което за този бранш е късно. Значителна част от редовните клиенти и основната таргет група на хотела са чужденци, които бяха повлияни от COVID ограниченията за пътуване. Благодарение на рекламната стратегия, която изградихме и приложихме, успяхме да преизпълним заложения таргет и хотелският комплекс беше пълен през целия сезон.

HONEIMMUNE

Висококачествен, натурален и необработен мед направен от пчелни съставки изцяло придобити на територията на България. Проектът е на известния шеф Таньо Шишков.  За този проект направихме луксозен сайт, който красиво да представя всички качества и ползи на меда.

ХОТЕЛ SEVEN SPRINGS

Бутиков хотел разположен в с Баня, само на няколко километра от Банско.Хотелът е част от старинна къща на над 100 години, реставрирана в модерен и луксозен стил. Предлага басейн с минерална вода, невероятна храна и пълно спокойствие и релаксация. Нашият екип фотографи с огромно удоволствие засне целия хотел. Създадохме PPC реклами, направихме уеб сайт, графичен дизайн за реклами и социални мрежи.

КРКА

Един от водещите световни производители на generic лекарствени продукти. Работата ни върху този проект изискваше да им помогнем да развият нов лекарствен продукт на българския пазар. Развихме маркетинг стратегия, поехме управлението на социалните им профили и организирахме мащабни рекламни кампании. За 3 месеца съвместна работа, успяхме да постигнем 50% от годишният им таргет.

PERSENK INVEST

Фирма за добив и търговия на инертни материали. Малко рекламни агенции могат да се похвалят с факта, че са работили с… каменна кариера. Е, ние можем. С огромен интерес направихме снимки и видеа на целия им процес на работа. Истинско предизвикателство беше за фотографския ни екип да търчи измежду камиони, странни машини и падащи скали в 6 сутринта. Допълнително, създадохме нов уебсайт, чрез който по-добре да представят целия процес по добив на инертни материали пред бъдещи партньори.

ЦЕНТРАЛНА ГАРА ПЛОВДИВ

Централната гара в гр. Пловдив е уникална по рода си, защото обединява на едно място автобусна и ЖП гара. Тези транспортни браншове са пословично изостанали от Дигиталната епоха, затова Carrot Solutions имаше задачата да оправи всички проблеми покрай локалното SEO, да създаде графичен дизайн за всички указателни табели в гарата и да представи реновираната гара с нови снимки.

SOFIA ASPHALT

Асфалтополагаща фирма в сферата на пътното строителство, притежаваща собствена лаборатория. Sofia Asphalt също е част от нестандартните и интересни проекти, върху които сме работили. За тях изградихме уеб сайт и се потихме в юлските жеги, за да снимаме полагане на асфалт в гр. Пловдив.

ECOHIMPROM

Продажба на професионално хотелско оборудване (кухненско, миялно, перилно, хладилно), хотелска козметика и почистващи препарати. За тях изградихме интерактивен нов уебсайт включващ огромният им инвентар от продукти. Оптимизирахме маркетинг фунията, така че част от бизнес запитванията да се случват изцяло онлайн, вместо чрез телефон или посещение на шоурума.. По този начин увеличихме броя на техните клиенти и намалихме разходите по обслужването им. Заснехме рекламни снимки, дрон видео, оптимизирахме им Google My Business профила.