колко голям

е наборът ни от услуги

Нашият екип се състои от програмисти, професионални графични и уеб дизайнери, маркетинг специалисти, фотографи, режисьори, PR специалисти. Чрез тази уникална, макар и леко странна комбинация, ние помагаме на бизнеси в различни браншове да привлекат повече клиенти и увеличат продажбите. Благодарение на нашия богат опит, неспираща енергия и креативност, всички наши клиенти се наслаждават на огромен успех в онлайн и/или офлайн продажбите. 

Дигитален

маркетинг

ВАШИЯТ ГЛАС ЧУТ ОТ ПРАВИЛНАТА АУДИТОРИЯ

Онлайн рекламата Ви дава директен достъп до перфектния клиент в правилната фаза от процеса на купуване – информиран и готов да направи покупка, сравняващ различни продукти или тепърва търсещ информация за продукт.
Вашият глас може да бъде чут от милиони хора през всевъзможни онлайн платформи. Въпреки че е лесно да се похарчат пари за онлайн реклама, наистина трудната част е тези реклами да доведат до осезаеми резултати, без това да Ви струва цяло състояние. Създаване на силно рекламно съобщение, уповаване на умения и дълги години опит, достигане до правилната аудитория, оставяне на силно впечатление, което носи резултати, анализиране на всичко в големи детайли, оптимизиране на процеса, повтаряне отново и отново – това правим всеки ден.
И сме изключително добри!


ФОТОГРАФИЯ

АКО ЕДНА СНИМКА СТРУВА 1000 ДУМИ...

…НЕВЕРОЯТНА СНИМКА СТРУВА 10 000 ДУМИ. Показването на Вашия продукт пред клиента вече не е достатъчно, за да осъществите продажба. Ако искате да спечелите потребителите, трябва да ги впечатлите. А това е точно сфера, в която сме изключително добри. Вместо да губим време, пресъздавайки скучна стокова фотография, ние превръщаме обикновени продукти в мини изкуство. Използваме видео като силно ефективно рекламно средство. Скучен и обикновен на пръв поглед продукт се превръща в невероятен, зашеметяващ, привличащ вниманието продукт, който всеки клиент иска да има. Защо правим всичко това? Защото е забавно и вдъхновяващо. И най-вече – защото работи! Нашите клиенти ни се доверяват, защото винаги предоставяме резултати както на креативно ниво, така и откъм реализирани продажби!

СОФТУЕРНА

РАЗРАБОТКА

ПРЕВЗЕМАТЕ ВАШАТА СФЕРА

Нашият софтуерен екип съчетава бизнес експертиза,
дизайнерско мислене и програмиране на световно ниво.

Ще Ви помогнем да:
– Автоматизирате Вашия бизнес и създадете
система, която работи за Вас 24/7;
– Стартирате e-commerce империя без да се
тревожите за код и техническата част;
– Създадете индивидуално приложение за Вашия бизнес,
което ще намали разходите по управлението му;

Можем да направим всичко това…
и още много повече!

УЕБ ДИЗАЙН

UX+UI

ВАШИЯТ ГЛАС ЧУТ ОТ ПРАВИЛНАТА АУДИТОРИЯ

Уеб сайтът не е само Вашето присъствие онлайн. Използвайте модерно направен и бърз уебсайт, за да привлечете нови клиенти, да увеличите приходите и намалите разходите, както и да спестите време в обслужване на клиенти.
Притежавате бутиков магазин за дрехи? Бизнесът Ви доставя тежка строителна техника? Произвеждате вкусни торти? Всеки бизнес има нужда от различен дизайн, който се вписва в нуждите на неговите клиенти. Ние осигуряваме функционалността и модерния дизайн, Вашият бизнес се наслаждава на успеха.

PUBLIC

RELATIONS

СТАРТИРАЙТЕ СИЛНО

Независимо дали искате да пуснете чисто нов продукт, да обявите нова услуга или да направите важно съобщение по време на пресконференция, ние ще проучим в детайли бизнеса Ви, за да изградим най-добрата концепция. Ще организираме всичко необходимо, за да грабнете вниманието на клиента.
Спокойно, не е нужно да се замесвате в скандали. Ние ще създадем интересен и впечатляващ прес релийз с подходящо и ефективно послание. Ако търсите наистина грабващо вниманието прессъобщение, което силно да заяви “Това е моят бизнес и сме тук защото сме най-добрите!” – оставете да се погрижим за това.

графичен

дизайн

ОТКРИЙТЕ КЛЮЧА КЪМ СЪРЦЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛИТE

Клиентите реагират на истории, които носят емоции, които ги докосват със значимостта или каузата си – а не на обикновени лога и скучни продуктови опаковки. Вашият иначе качествен продукт ще остане незабелязан, докато не накарате клиентите да се интересуват от Вас. Създайте отличаващ се визуален бранд, лого, модерна и интересна визия за своя продукт, грабваща вниманието корица на книга, впечатляващи рекламни материали и всичко, от което бизнесът има нужда, за да разкаже Вашата история. Ние не се занимаваме със скучни и лесно забравящи се дизайни. Нашата страст е в това да помагаме на компании да разкажат своята уникална история по интересен, креативен и смислен начин.

Design Rush

Партньори

СТАРТИРАЙТЕ СИЛНО

Designrush partners